air_d_logo_blue-1-280x280-1

AirD otti haasteen vastaan ja innovoi uuden desinfiointikaapin COVID-19 kriisiä vastaan tuoden helpotusta henkilökohtaisten suojavarusteiden akuuttiin pulaan. AirD:n suunnittelemassa AirD Blue-kaapissa suojavarusteet desinfioidaan hyödyntäen sinistä valoa. Visiirit, suojalasit ja muut henkilökohtaiset ja yhteiskäytössä olevat varusteet saadaan nopeasti ja turvallisesti uudelleen käyttöön.

Löydät meidät myös Facebookista

Desinfiointia turvallisesti ja tehokkaasti

Patogeenit kuten esimerkiksi virukset, bakteerit, sienet, muut mikrobit voivat aiheuttaa vakavia tauteja ja epidemioita. Uusinta LED-teknologiaa ja sinistä valoa hyödyntämällä on mahdollista tuhota näitä sairauksien aiheuttajia tehokkaasti ja luotettavasti. Sinisen valon antimikrobinen vaikutus ja teho perustuu sen kykyyn pureutua mikrobien elintärkeisiin solun rakenteisiin tuhoten niiden elinkelpoisuuden, jonka seurauksena mikrobit kuolevat.

Antimikrobista vaikutusta on tutkittu laajasti ja aiheesta löytyy paljon tietoa. Lisätietoja sinisen valon vaikutuksesta sekä eri tutkimuksista ja niiden tuloksista mm. Antimicrobial blue light inactivation of pathogenic microbes: state of the art

AirD Blue on täysin kemikaaliton tapa sterilisoida esineitä ja pintoja. Se täyttää korkean hygienatason vaatimukset ja soveltuu mm. terveydenhuollossa käytettävien varusteiden ja esineiden desinfioimiseen kuten visiirien ja muiden suojavarusteiden puhdistamiseen. Ratkaisu on vaaraton käyttäjälleen ja sitä voi käyttää myös herkille materiaaleille kuten esimerkiksi elektronisille laitteille aiheuttamatta niille vahinkoa.

Täysin kemikaalittomaan, nopeaan ja tehokkaaseen desinfiointiin.

Hyvinvointia monella tasolla

AirD Blue hygieniakaapilla puhdistat niin pienet kuin isommatkin esineet. Kaapin katalyysipinnoitteella moninkertaistetaan sinisen valon teho. Ratkaisu tehoaa myös antibioottiresistentteihin bakteereihin kuten esimerkiksi MRSA:n.

Tehoaa viruksiin ja antibioottiresistentteihin bakteereihin

Vihreä ja vastuullinen vaihtoehto

AirD Blue dekontaminoi ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja tai biosidejä. Sinisellä valolla sterilointi ei kuluta materiaaleja tai pintoja ja mahdollistaa esineiden turvallisen uusiokäytön vähentäen jätettä. LED-valon keskimääräinen käyttöikä on 50 000 tuntia mahdollistaen useamman vuoden päivittäisen käytön. Kaappi valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja siihen on saatavilla lisä- ja varaosia.

Jopa 50 000 tunnin käyttöikä

Turvallinen ratkaisu kaikkiin hygieniatarpeisiin

Huippuluokan muotoilu

AirD Blue:n rakenne on modulaarinen ja sitä on saatavilla kiinteänä tai liikuteltavana mallina.

Viimeisin teknologia

Tehokas ratkaisumme hyödyntää desinfiointiin sinistä valoa ja uusinta LED-teknologiaa edistäen hyvinvointia.

Ympäristöystävällinen

Ympäristölle, käyttäjälle ja puhdistettaville esineille turvallinen ja kemikaaliton ratkaisu terveydenhuollon hygieniatason tarpeisiin. Vähentää suojavarusteista tulevaa jätteiden määrää.

Tehokas ratkaisumme desinfioi turvallisesti

Ihmisten aktiivinen liikkuminen ja muun muassa jakamistalouteen liittyvä yhteiskuluttaminen asettaa haasteita virusten ja muiden taudinaiheuttajien leviämisen estämiseksi. Nopealla ja tehokkaalla dekontaminaatiolla estetään virusten ja muiden taudinaiheuttajien leviäminen ja saadaan avaimet, kannettavat tietokoneet, näppäimistöt ja muut esineet nopeasti ja turvallisesti uudelleen käyttöön.

Helppokäyttöiset ja tehokkaat AirD Blue hygieniakaapit puhdistavat esineet mikrobeista ja muista patogeeneista sinisellä valolla LED-teknologiaa hyödyntäen. Kuormittamatta ympäristöä tai käyttäjäänsä.

AirD Blue desinfektiokaapit takaavat korkean hygieniatason tarjoten ratkaisun turvalliseen ja kemikaalittomaan desinfiointiin. Sinun, minun ja meidän terveydeksi.

Ota yhteyttä – löydämme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Artur Glad

Toimitusjohtaja

+358 50 5991 196
etunimi.sukunimi@aird.fi

Simo Mönkkönen

Teknologiajohtaja

+358 50 5915 770
etunimi.sukunimi@aird.fi

Soile Glad

Hallituksen puheenjohtaja

+358 50 3411 324
etunimi.sukunimi@aird.fi

Leena Salmi

Myynti- ja markkinointijohtaja

+358 40 5350 075
etunimi.sukunimi@aird.fi

]

Top