air_d_logo-1-280x280

THE FUTURE OF VENTILATION DESIGN

Suunnittelemme, valmistamme, markkinoimme ja myymme täysin uudenlaisia älykkäita ilmanvaihdon ratkaisuja. Ratkaisu on FIN- ja US patentoitu.

Kaikki tuotteemme voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tilan ja sisustuksen vaatimalla tavalla. Päätelaitteemme edustavat laadukasta suomalaista muotoilua ja teknologista huippuosaamista.

Löydät meidät myös Facebookista

Säästöä energiankulutuksessa ja kuluissa

Ilmanvaihto lohkaisee merkittävän osan esimerkiksi hotellien ja muiden suurten kiinteistöjen kuten koulujen energiakustannuksista. Myös esimerkiksi risteilyaluksissa energiankulutus on hyvin suurta – ja niin ovat myös energiansäästömahdollisuudet. Keskikokoisissa risteilyaluksissa jopa miljoonien eurojen vuotuiset säästöt energiakustannuksissa ovat mahdollisia.

Merkittäviä säästöjä tuo yksilöllisten esiasetettujen raja-arvojen avulla tapahtuva automaattinen ilmanvaihdon ja -laadun tasapainottaminen. Sen avulla kiinteistön omistaja säästää myös asennus- ja huoltokustannuksissa. Ratkaisumme keskimääräinen takaisinmaksuaika onkin vain noin 2-5 vuotta kohteesta riippuen.

Älykkään ratkaisumme takaisinmaksuaika on keskimäärin vain 2-5 vuotta

Hyvinvointia monella tasolla

Älykkäät päätelaitteemme mahdollistavat parhaan mahdollisen ilmanlaadun jokaiseen ympäristöön, kiinteistöistä risteilyaluksiin.

Ratkaisumme takaa mahdollisimman optimaalisen ilmanlaadun, joka saavutetaan esiasetettujen raja-arvojen, reaaliaikaisen mittauksen ja säädön avulla. Hyvä sisäilmanlaatu edistää terveyttä, lisäämällä tiloja käyttävien jaksamista, virkeyttä ja energisyyttä.

Hyvä tasapainoinen ilmanvaihto vaikuttaa myös rakenteiden kuntoon ja kasvattaa kiinteistöjen arvoa.

Täysin tarve- ja tilakohtainen ilmanvaihto

Vihreä ja vastuullinen vaihtoehto

Reaaliaikaiseen automaatioon sekä analytiikkaan perustuva järjestelmämme optimoi ilmanvaihdon kaikkein parhaimmalle tasolle tuoden jopa 35-70% säästön energiakulutukseen.

AirD:n ilmanvaihtojärjestelmä tuottaa esimerkiksi risteilyaluksille huomattavaa päästöjen vähentymistä. Jokaista polttoainetonnia kohden säästyy keskimäärin 3,2 tonnia CO2 -päästöjä.

Jopa 35-70% säästöä energiankulutukseen

Yksilöllinen ratkaisu kaikkiin tiloihin

Huippuluokan muotoilu

Älykkäät ilmastoinnin päätelaitteemme voidaan suunnitella ja muotoilla yksilöllisesti jokaiseen tilaan sopivaksi

Viimeisin teknologia

Älykäs ratkaisumme tarjoaa reaaliaikaisen tila- ja tarvekohtaisen ilmanvaihdon ja parhaimman ilmanlaadun edistäen tiloissa oleskelevien viihtyvyyttä ja hyvinvointia.

Ympäristöystävällinen

Energiaa ja CO2 päästöjä säästävä ratkaisumme valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista ympäristöä kunnioittaen.

Älykäs järjestelmämme kontrolloi ilmanvaihtoa reaaliaikaisesti

Rakennuksissa tapahtuva henkilömäärien vaihtelu sekä ovien ja ikkunoiden käyttäminen aiheuttavat jatkuvaa muutosta ilmanlaadussa. AirD:n älykkäät ilmanvaihdon päätelaitteet havaitsevat ilmanlaadullisia ja -määrällisiä arvoja sekä esittävät ne reaaliajassa.

AirD:n älykkäät ja sisutukselliset päätelaitteet säätävät ilmanvaihtoa reaaliaikaisesti jatkuvan mittauksen perusteella sekä automatiikan ja esiasetusten avulla. Näin varmistetaan riittävän tehokas ilmanvaihto ja pystytään ennaltaehkäisemään liian korkeista hiilidioksiditasoista ja kosteudesta aiheutuvia sisäilmaongelmia.

AirD:n ilmanvaihdon päätelaitteet edistävät turvallista asumista tehokkaan yksilöllisen ilmanvaihdon avulla. Tiloissa on miellyttävää olla parhaimman sisäilman ja tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta. Päätelaitteiden energiatehokkuus tuo merkittäviä säästöjä.

Ota yhteyttä – löydämme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Artur Glad

Toimitusjohtaja

+358 50 5991 196
etunimi.sukunimi@aird.fi

Simo Mönkkönen

Teknologiajohtaja

+358 50 5915 770
etunimi.sukunimi@aird.fi

Soile Glad

Hallituksen puheenjohtaja

+358 50 3411 324
etunimi.sukunimi@aird.fi

Leena Salmi

Myynti- ja markkinointijohtaja

+358 40 5350 075
etunimi.sukunimi@aird.fi
Top